Vacante in statiunea Calimanesti – Caciulata

Statiunea Calimanesti-Caciulata este localizata in judetul Valcea si are rol balneoclimateric. Cu numeroase izvoare si peisaje de poveste, locatia este perfecta pentru cei care isi doresc un tratament natural, intr-o zona frumoasa, unde sa se poata bucura de recuperare si de o vacanta in acelasi timp. Tratamentele cu ape de izvoare reci sau fierbinti, minerale atermale si termale sunt benefice in tratarea de afectiuni metabolice, nutritive, gastro-intestinale si de rinichi.

Obiective turisticein statiunea Calimanesti-Caciulata: Biserica din Ostrov, Sihastria de la Turnu unde se afla o biserica datand din 1676, Manastirea Cozia.
Cai de acces spre Calimanesti Caciulata: rutier: Bucuresti – Pitesti – Sibiu pe DN 7; Craiova – Ramnicu Valcea pe DN 65C si Calimanesti-Caciulata pe DN 7; feroviar: Bucuresti – Piatra Olt – Ramnicu Valcea – Calimanesti-Caciulata; aerian: curse aeriene pana in Sibiu apoi curse auto pana in statiune.

Oferta Caciulata-Calimesti

Vezi oferta AICI!

Pentru o oferta personalizata, scrie-ne! 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022: Johnny Tour Licenta turism nr. 7265/25.01.2016 | Polita Insolventa OMNIASIG 2017-2018 | Certificare manager turism nr. 00215425