ISTANBUL City Break 2015 Pachet 3 nopti/ 4 zile

Istanbul City Break 2015 (Reducere 50 Euro plecare 25_06 – rezervari pana la 30_05_2015)

 

 

ISTANBUL

City Break 2015
Pachet 3 nopti/ 4 zile

Istanbul este cel mai mare oras al Turciei si, vreme de 1500 de ani, a fost unul dintre cele mai importante orase ale lumii. Localizarea strategica a facut din el centrul tuturor activitatilor comerciale dintre Europa si Asia. Iar astazi e vizitat de milioane de oameni din intreaga lume.

Considerat poarta europeana a Orientului, orasul care se intinde pe doua continente, fostul Constantinopol, astazi Istanbul, este locul de imbinare intre vechi si nou, Orasul Vechi si Orasul Nou cunoscut si sub numele de Taksim. Istanbul este cu siguranta un oras al contrastelor, de la bazaruri si supermarketuri ultra moderne la vanzatori la coltul strazii si brokeri, de la cladiri ce stau sa se darame la zgarie-nori, de la vehicule cu tractiune animala la somptuoase limuzine, dand orasului un aspect diversificat ce cucereste.

Istanbul ofera turistilor numeroase atractii: muzee, biserici, moschei, bazare, palate. Pentru o panorama cat mai completa asupra orasului va sugeram sa urcati in Turnul Galata.

 

Recomandarile agentiei:

 

Turul orasului Istanbul

Descopera singurul oras din lume construit pe doua continente, Europa si Asia, asezat pe malul Bosforului si purtand pecetea pretioaselor relicve ale Imperiilor Roman, Bizantin si Otoman. Cu o istorie plina de culoare si un trecut zbuciumat, Istanbulul de astazi va ofera o perspectiva unica asupra istoriei, culturii si religiei. Intr-un City Break la Istanbul, va puteti bucura de un tur de oras, insotit de un ghid, intr-un autobuz etajat, si puteti sa admirati marea varietate a atractiilor turistice, cum ar fi Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Hagia Sophia, Marele Bazar, Galata Tower, Piata Taksim.

 

Vizita la Bazarul Egiptean si croaziera pe Bosfor

Daca ati ales un City Break la Istanbul, trebuie sa incercati din amestecul de mirodenii si plante aromatice din Bazarul Egiptean, apoi sa faceti o croaziera pe Bosfor, admirand vederile superbe ale orasului magic, Istanbul. Veti trece pe langa faimoasele Palate Dolmabahce si Beylerbeyi, veti vedea tarmurile pline de istorie ale Europei si Asiei, veti putea admira moschei, fortarete, case si palate.

 

Pera Tulip City Taksim Hotel 4* www.tulipcitytaksim.com

Pera Tulip City este situat în centrul cartierului Beyoglu, la numai 5 minute de mers pe jos de bulevardul Istiklal. Stația de tramvai Galatasaray se găsește la 3 minute de mers pe jos. Moscheea Albastră și muzeul Hagia Sofia se află la 5 minute de mers cu tramvaiul de Pera Tulip City.

Camerele au aer condiționat și baie proprie cu uscător de păr. Sunt dotate cu minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Pera Tulip City Taksim dispune de un centru spa cu hamam, cadă cu hidromasaj și servicii de masaj.

 

Date plecare Loc in camera Dubla
25.06.2015 349 Euro*
27.08.2015        399 Euro
10.09.2015        399 Euro

*Tariful este valabil pentru rezervari pana la data de 30.05.2015

Preturile sunt valabile pentru un grup de minim 10 persoane.

 

Servicii incluse:

  • Cazare 3 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus
  • Bilet de avion  Compania Aeriana Turkish Airlines
  • Taxe de aeroport

 

Pachetul nu include:

  • Asigurarea medicala de calatorie (recomandata, aproximativ 34 Ron/ persoana)
  • Transfer privat aeroport-hotel-aeroport (optional, aproximativ 70 Euro/pers dus-intors, maxim 3 pers/masina)

Orar de zbor :

Bucuresti Otopeni 10:05/ Istanbul Ataturk 11:30

Istanbul Ataturk 19:25/ Bucuresti Otopeni 20:50

 

Termene si conditii

 

Tarifele sunt exprimate in EUR / persoana / sejur.

Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane. Pretul este valabil pentru un grup de minim 10 persoane.

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50% din contravaloarea pachetului  turistic.

Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

  1. a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
  2. b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 29-16 de zile înainte de data plecării;
  3. c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program;

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Cazarea la hotel se face dupa ora 16.00,iar eliberarea camerelor sa face la ora 12.00.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara, conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaportul.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020: Johnny Tour Licenta turism nr. 7265/25.01.2016 | Polita Insolventa OMNIASIG 2017-2018 | Certificare manager turism nr. 00215425